Naisten kehitysapu on osa poliittisesti sitoutumatonta naisjärjestöä Naisasialiitto Unionia, jonka tavoitteena on naisten aseman parantaminen ja sukupuolisyrjinnän poistaminen. Unioni on sen perustamisvuodesta 1892 lähtien pyrkinyt edistämään naisten taloudellista itsenäisyyttä, yhteiskunnallisen vaikutusvallan lisääntymistä ja fyysistä koskemattomuutta.


Vaikka meillä Suomessa naisten asema onkin noista järjestön alkuajoista parantunut huimasti, monissa maailman muista maista naisten tilanne ei ole vielä yhtä onnellinen.


Naisasialiitto Unionin Naisten kehitysapuryhmä haluaa omalla toiminnallaan auttaa maailman naisia parantamaan asemaansa. Ryhmän yhteistyökumppani on perulainen AGTR-La Casa de Panchita, joka on jo vuosikymmenien ajan aktiivisesti ajanut kotiapulaisten oikeuksia Perun pääkaupungissa Limassa.

Lue lisää Casa de Panchitasta.

Keitä olemme

Keräämme rahaa La Casa de Panchitan toiminnan tukemiseksi myymällä kotiapulaistyttöjen käsityöpajassa valmistamia koruja ja muita värikkäitä perulaisia tuotteita erilaisissa myyjäisissä ja tapahtumissa.


Osallistumme vuosittain muun muassa Maailma kylässä

-tapahtumaan ja olemme mukana myös Naisten joulumessuilla Helsingin Vanhassa satamassa.


Otamme mielellämme lisää vapaaehtoisia joukkoomme mukaan myyjäisiin ja tapahtumiin tekemään työtä hyvän asian puolesta.


Jos haluat liittyä rentoon naisporukkaamme, ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen

leena-maija.jarvinen@welho.com tai merita.jokela@gmail.com.

Haluatko liittyä mukaan

Naisten kehitysavun toimintaan?